Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

30 september 2016 | 14:00

Inget mer äventyrande för "Adventure Time" efter säsong 9

Låt oss minnas de klassiska stunderna i den LSD-trippiga tecknade serien.
Det är en sorglig dag i Candy Kingdom. Cartoon Networks tecknade serie "Adventure Time", som likt "Svampbob" har gått hem lika mycket hos den äldre som den yngre publiken, läggs ner 2018, med totalt 9 säsonger.

Serien blev snabbt en klassiker och fans i åldrar långt över målgruppen började dyka upp iklädda merchandise och cosplay-utklädnader.Serien om pojken Finn och hunden Jake som lever som äventyrande och tv-spelande bros i den magiska, post-apokalyptiska världen Ooo med de mest varierade och charmigaste persongalleriet i tv-historien vann publikens hjärtan sedan 2010 med sin hysteriska humor, som får din att vika dig av skratt och undra hur mycket LSD skaparna tog innan de skrev ihop avsnittet!

- Vi har alltid försökt att väva in något äkta från våra egna liv i avsnittet och skapa en serie som är personlig för oss själva, samtidigt som den är fylld med skämt!, kommenterar skaparen Pendleton Ward till Variety.Detta är anledningen till varför det finns så mycket tt relatera till även för vuxna! Med 7 säsonger redan ute och en åttonde på väg senare i år, finns det så många klassiska stunder att nämna. Den redan sexfaldigt Emmy-belönade serien har fortfarande två säsongr kvar att fylla. Låt oss verkligen uppskatta den här sista tiden.

"The road that never ends, Adventure Time", lyder den sista strofen i introt. Tyvärr slutar den på TV, men humorn lever vidare.

Vilka roliga stunder ur "Adventure Time" minns du?
| 30 september 2016 14:00 |