Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

13 december 2016 | 11:15

Ingen verkar ha märkt att graviditeten i "The Big Bang Theory" har pågått onaturligt länge

Men det är dags att föda i säsongsfinalen den här veckan.
Om du följer "The Big Bang Theory" varje vecka vet du vid det här laget att Bernadette ska föda sin bebis snart - i veckans säsongsfinal i själva verket. Men trots att det kan upplevas som att serien har skyndat igenom hennes graviditet inser den som lägger ihop matten att hon tvärtom har väntat barn ovanligt länge: hela 11 månader.

Seriens showrunner Steve Molaro förklarar:

- Hon fick reda på att hon var gravid på Alla Hjärtans Dag. Och hon föder barn på Amys födelsedag som är i december. Jag vet inte hur mycket längre vi hade kunnat dra ut på det utan att någon uppmärksam tittare skulle märka det.

Om du har sett fram emot att se hur födseln utspelar sig i veckans avsnitt, kommer du tyvärr att bli besviken. Han avslöjar redan nu att serien inte kommer att skildra något från förlossningsrummet och förklarar att det beror på att det redan gjorts så många gånger i andra serier. Istället fokuserar avsnittet "The Birthday Synchronicity" på händelserna före och efter förlossningen.

Har du upplevt Bernadettes graviditet som påskyndad? Hade du själv lagt märke till att den pågått i 11 månader i handlingen?
| 13 december 2016 11:15 |