Serie

Skribent

Christian Björck

29 maj 2017 | 15:00

Ingen säsong 4 för "Fargo"?

Den Emmy-vinnande serien kan komma att läggas ned efter säsong 3.
"Fargo"-fans kanske måste förbereda sig på dåliga nyheter. Den kritiskt hyllade serien "Fargo", en antalogi som följer brott i Minnesota under olika tidsperioder och med olika karaktärer för varje säsong, kan lida mot sitt slut.
 
"Fargo" har varit en riktigt hit för sin kanal FX, så det är något förvånande när chefen för FX Networks uttalade sig såhär i en intervju med THR:
 
- Det kommer kanske aldrig att komma mer "Fargo". Om inte Noah Hawley har en idé för "Fargo" som han tror att han kan göra lika bra som de tre föregående säsongerna. Jag tror att när folk väl kommer till slutet på denna säsongen kommer de inse att den är annorlunda tematiskt. Det handlar verkligen om stunden vi lever i nu.
 
Något exakt besked om att avsluta "Fargo" är det ju inte, men som det låter nu så finns det inga direkta planer för en fjärde säsong och allt hänger på Noah Hawley.
 
I tredje säsongen följer vi en fejd mellan två bröder (båda spelade av Ewan McGregor): Ray och Emmit Stussy. Ett bråk över ett frimärke eskalerar och sätter igång en kedjereaktion av händelser, samtidigt som den mystiske V.M. Varga (David Thewlis) börjar nästla sig in i Emmit Stussys parkeringsbolag för att göra skumma affärer.
 
Trots att Ewan McGregor hyllats för sina rollprestationer som de båda bröderna, har denna säsongen fått viss kritik för att vara segare med att komma igång än de två föregående.
 
Den trejde säsongen av "Fargo pågår nu. Vad tycker ni, behövs det en till säsong eller är det bättre att serien avslutas?
| 29 maj 2017 15:00 |