Film

Skribent

Alexander Dunerfors

15 november 2013 | 17:01

Hugh Jackman är pepp på tredje "Wolverine"

"Det finns några rätt coola idéer som jag gärna skulle dela med mig av."

Det blir en tredje fristående film om X-Menfavoriten Wolverine. Efter "X-Men Origins: Wolverine" och sommarens "The Wolverine" väntar vi alla med spänning på vad nästa titel kan bli.

Men trots att Jackman ännu inte skrivit på för nästa "Wolverine"-film, byter han redan idéer med regissören James Mangold.

- Jag och Jim Mangold pratade i telefon häromkvällen. Det finns några rätt coola idéer som jag gärna skulle dela med mig av. Men då skulle jag avslöja en hemlighet som inte ens är fullt formad än, säger han i en ny intervju.

När MovieZine talade med Mangold i somras var han redan taggad på tanken om nya Marvelfilmer:

- Skulle jag vilja jobba med Hugh igen, eller göra en till film om Wolverine? Om det fanns en bra idé, självklart. Jag hade riktigt kul. Men än viktigare, skulle jag vilja göra en liknande film? Nyckeln ligger i att berätta något nytt. Jag skulle inte vilja göra det bara för pengarna. Det handlar om två år av mitt liv, så det måste finnas idéer som jag vill utforska.

Jackman verkar inne på samma spår när han pratar med EW:

- Jag vill inte dyka in i en ny film förrän vi har en god anledning till att göra en till. Jag älskar karaktären, han är som min bästa vä, och jag vill aldrig ta honom eller fansen för givet.

"The Wolverine" släpps på Blu-ray och DVD 27 november.

Vad vill du att tredje "Wolverine" ska handla om? Kommentera nedan.

| 15 november 2013 17:01 |