Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 april 2022 | 11:00

HBO Max släpper första avsnittet av "Julia" gratis på YouTube

Frågan är bara om du kommer att få mersmak och vilja se mer om tv-kocken Julia Child och hennes genombrott i USA under 60-talet.
Året är 1962 och det har uppenbarligen blivit dags att dra igång tv-matlagningen som en egen genre. Den nya HBO Max-serien är baserad på den kända tv-kocken Julia Child och hennes tv-program "The French Chef"... som mer eller mindre uppfann "mat-tv" på det sätt som vi alla är vana vid att se på det idag.
 
I huvudrollen hittar vi Sarah Lancashire som Child, men vi får även se skådespelare som David Hyde Pierce, Bebe Neuwirth och Brittany Bradford framför kameran. Serien är skapad av Daniel Goldfarb, som även producerat "The Marvelours Mrs. Maisel" hos Amazon Prime Video.
 
Det första avsnittet av "Julia" har lagts ut gratis på YouTube, vilket låter alla nyfikna få en liten smakbit av serien innan man bestämmer sig för att betala för hela måltiden genom en prenumeration hos HBO Max. Du kan se hela det första avsnittet här: 
 
 
Den första säsongen av "Julia" kommer att bestå av totalt åtta avsnitt. De tre första finns redan nu tillgängliga hos HBO Max. 
 

ANNONS: Skaffa HBO Max för 89 kr/mån eller spara pengar med ett årsabonnemang - läs mer...

 
Kommer du att ge "Julia" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 2 april 2022 11:00 |