Film

Skribent

Alexander Kardelo

16 november 2021 | 20:55

Harry Potter-trion återförenas i "Return to Hogwarts"

20 år efter den första filmen möts Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint i en tv-special på HBO Max.
Alla rykten stämde. Det blir en återförening mellan Harry Potter-stjärnorna i vinter! 
 
Skådespelartrion bakom Harry, Ron och Hermione hoppar på Hogwartsexpressen för en tv-special kallad "Return to Hogwarts", med premiär den 1 januari på HBO Max. Streamingtjänsten utlovar tillbakablickar, intervjuer och anekdoter kring alla de åtta filmerna.
 
Förutom Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint medverkar också Helena Bonham Carter (Bellatrix), Ralph Fiennes (Voldemort), Gary Oldman (Sirius Black) och många av de andra skådespelarna som förgyllt detta magiska universum.
 
"Harry Potter 20th Anniversary: The Return to Hogwarts" lär bli en nostalgisk fan-fest i stil med "Friends: The Reunion" tidigare i år. Anledningen till återföreningen är 20-årsjubileet för den första filmen i serien, "Harry Potter och de vises sten", som fick svensk biopremiär 23 november 2001. I år är det dessutom tio år sedan sista filmen kom på bio.
 
 
Men vi har mer Harry Potter-skoj att se fram emot. På premiärdagen den 1 januari börjar HBO Max även sända "Hogwarts Tournament of Houses", ett quizprogram i fyra delar under ledning av Helen Mirren. 
 
| 16 november 2021 20:55 |