Film

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 juli 2017 | 22:45

"Harry Potter"-stjärnan verkar ha lärt sig av sin rollfigurs hjältemod

Daniel Radcliffe var först på plats efter att en man rånats och knivskurits på gatan i London. Likt Harry Potter lade han allt annat åt sidan för att hjälpa.
Kanske är Hogwarts på riktigt. Kanske är Harry Potter verklig. Kanske går han bara under täcknamnet "Daniel Radcliffe" när han rör sig bland mugglare, för skådespelaren råkade vara på plats vid ett fruktansvärt övergrepp (dödsätare?) i London och såg efter offret.
 
Det var i fredags som en man i femtioårsåldern blev anfallen av två personer på moped. De knivskar honom i ansiktet och tog hans Louis Vitton-väska, medan mannen lämnades på gatan i förfärlig chock, enligt Associated Press.
 
"Harry Potter"-skådisen, som råkade befinna sig på gatan King's Road i Chelsea-kvarteret, var en av de första på plats och stannade för att ta hand om den skadade och skärrade mannen. En representant för Radcliffe bekräftar att han var där och polismannen David Videcette fick sig en minst sagt surrealistisk upplevelse när han anlände till brottsplatsen.
 
- Det hela var mycket märkligt. Jag sa, "du är Daniel Radcliffe" och han svarade "det är jag". Han var en väldigt hygglig snubbe, flera andra stjärnor hade inte stannat för att hjälpa, berättar Videcette för Evening Standard. Offret var mycket, mycket uppskakad, tillägger han.
 
Radcliffe verkar med andra ord ha lärt sig ett och annat av sin rollfigur, eller också kunde inte rollsättningen ha varit mer passande hans personlighet. Antingen är skådisen lika mycket av en hjälte som Harry Potter, eller också är han den riktige Pojken Som Överlevde...!
| 18 juli 2017 22:45 |