Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

30 december 2016 | 09:00

Har Netflix möjligen fler avsnitt av "Gilmore Girls" på gång?

Ett mystiskt tweet från Netflix väcker nytt hopp för den som inte nöjer sig med miniserien "Ett år med Gilmore Girls".
"Ett år med Gilmore Girls" blev en minst sagt lyckad fortsättning på den gamla serien från 2000 och berättade genom fyra 90-minuters avsnitt hur livet i Stars Hollow ser ut för Lorelai och Rory så här många år senare. Men miniserien lämnade tittarna med en stor cliffhanger som har fått många att tro och hoppas på ytterligare avsnitt. Idag twittrade Netflix en bild som mycket väl kan hinta om mer "Gilmore Girls".


När fansen trodde att Netflix uppföljare skulle knyta ihop säcken för gott fick de istället veta att Rory var gravid och att fadern till barnet var okänd. Deras officiella twitterkonto postade idag en fabrikerad anslagstavla som efterlyser den okända pappan. Vem kan det vara: någon av hennes ex-pojkvänner Logan Huntzberger och Paul, eller "en snubbe iförd Wookie-kostym", som Rory låg med en gång?

Både skapare och skådespelare har gång på gång fått frågan om en uppföljare är på tapeten och har givit tvetydiga svar såsom "man ska aldrig säga aldrig" eller "det som sker, det sker". Samtidigt var "Ett år med Gilmore Girls" den berättelse som skaparen Amy Sherman Palladino alltid hade tänkt visa redan i den ursprungliga serien, men aldrig fick chansen att berätta då. Så vill hon verkligen fortsätta "Gilmore Girls" efter det? Vill tittarna att serien ska fortsätta i oändlighet?

Det mystiska tweetet från Netflix betyder inte att något är lovat, men det är definitivt nytt bränsle på elden för den som hoppas återvända till Stars Hollow snart igen för att se Rory som mamma.

Tala om vad du tycker: vill du se ytterligare en säsong? Vem tror eller vill du ska vara pappan till Rorys barn?
| 30 december 2016 09:00 |