Film

Skribent

Mats Karlsson

20 oktober 2010 | 23:45

Handlingen avslöjad till "Transformers 3"

Tredje filmen har fått titeln "Transformers: The Dark of the Moon" och nu har man släppt den officiella handlingen.

"Transformers: The Dark of the Moon" kommer att bli i 3D och regisseras återigen av Michael Bay och enligt Bay själv blir det hans sista Transformers-film.  I huvudrollen hittar vi Shia LaBeouf, men denna gång får vi inte återse Megan Fox. Hon ersätts av Rosie Huntington-Whiteley som kommer att spela den nya karaktären Carly.

Filmens officiella synopsis lyder:

Autobots och dess ledare Optimus Prime är tillbaka och tar sig an de onda Decepticons som är fast beslutna att hämnas deras nederlag i "Transformers: Revenge of the Fallen". I denna del blir Autobots och Decepticons involverade i ett rafflande rymdrace mellan USA och Ryssland och än en gång måste Sam Witwicky hjälpa sina robotvänner. Den nya karaktären Shockwave, en gammal Transformers-karaktär regerar över Cybertron medan Autobots och Decepticons kämpar mot varandra på Jorden.

Michael Bay har sagt att han planerar att göra ett ordentligt avslut och har ingen anledning att lämna några lösa trådar. Han avfärdar inte att filmserien kan få en nystart längre fram, men säger samtidigt att filmen har ett mördande avslut. Dessutom planerar Bay att använda sig av en mer logisk story och mindre av den lättsamma humorn som kunde hittas i förra filmen.

"Transformers: The Dark of the Moon" får världspremiär 1 juli 2011.

| 20 oktober 2010 23:45 |