Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

17 januari 2017 | 11:00

Gus Fring är inte densamme när han kommer till "Better Call Saul"

Och säsong 3 har äntligen fått ett datum.
"Better Call Saul" har inte precis försökt hålla det hemligt att Gus Fring - skurken från "Breaking Bad" - kommer att vara med i säsong 3. Förra veckan släppte AMC en trailer utformad som en reklam för Gus snabbmatsrestaurang "Los Pollos Hermanos", som agerar fasad åt hans knarksmuggling. Idag kom mer information om Gus Fring samt ett efterlängtat premiärdatum för säsongen: den 10 april.

Vid ett pressmöte bekräftade AMC att Gus Fring dyker upp i "Better Call Saul", men han är lite annorlunda från hur vi minns honom i "Breaking Bad" och det har inte bara att göra med att han ansikte fortfarande är intakt. 

- Där vi befinner oss nu på tidslinjen är han lite mer omogen än när vi senast såg honom, berättade Giancarlo Esposito, som spelar Gus Fring, vid pressmötet.

Exakt hur Gus kommer att vävas in i säsong 3 vet vi inte än, men det är troligt att det sker genom Mike. Säsong 2 slutade med att han hittade ett mystiskt meddelande som vi kan anta är ifrån Gus och beskrivningen till säsong 3 hintar om att Mike kommer att "leta efter en motspelare som verkar veta allt om hans affärer".

Ser du fram emot säsong 3 av "Better Call Saul" ska du alltså markera den 10 april i kalendern!

Vilken karaktär är bäst i "Better Call Saul"?
| 17 januari 2017 11:00 |