Film

Skribent

Mats Karlsson

15 mars 2010 | 13:24

"Green Zone" fyra på biotoppen

Tim Burtons "Alice i Underlandet" lyckades hålla konkurrenterna stångna och ligger fortfarande etta på biotoppen. Av veckans premiärer placerade sig "Green Zone" bäst med en fjärdeplats. Greengrass actiondrama sågs av 13 700 biobesökare, medan 248 000 personer nu har sett "Alice i Underlandet". På sjunde plats hittar vi det romantiska dramat "Remember Me" med Robert Pattinson och på plats 15 Babak Najafis "Sebbe".

I USA blev fortsätter framgångarna för "Alice in Wonderland" som spelade in ytterligare 62 miljoner dollar. Sammanlagt har den dragit in 208 miljoner dollar och på världsbasis 429 miljoner. Premiärfilmen "Green Zone" underpresterade dock på biograferna och det inspelade resultatet blev inte bättre än 14 miljoner dollar. Filmen har en budget på 100 miljoner dollar och har lång och tuff väg kvar till dem siffrorna.

Nu på fredag är det biopremiär för actionrullen "From Paris with Love" med John Travolta som MovieZine förhandsvisar idag måndag och för de som inte kan närvara får den biopremiär på fredag runtom i landet.

Kolla in hela topplistan här

| 15 mars 2010 13:24 |