Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

7 april 2017 | 07:00

Glitter och tajta trikåer i kommande brottar-serien "Glow"

80-talet, vart tog du vägen? Jo, till Netflix. Här är de första bilderna!
Netflix har grävt i arkivet och återupplivat den kortvariga men populära 80-talsserien "Glow". Den nya serien med samma namn baseras på originalet och idag kom en teaser med bilder från brottar-serien. Dra på dig trikåerna och spana in klippet nedan.
 
 
I "Glow" följer vi Ruth Wilder (Alison Brie) - en skådespelare på jakt efter det stora genombrottet i 80-talets Los Angeles som ser brottning som sin sista chans att bli känd. Förutom att hon behöver hantera tolv udda typer på jobbet, måste hon också tävla mot den avdankade såpoperastjärnan Debbie Eagan (Betty Gilpin), som en gång i tiden lämnade strålkastarljuset för att ha barn, men som nyligen har sugits in i blickfånget igen efter att det har avslöjats att hennes liv inte är så perfekt som hon fått folk att tro. I täten ser vi Sam Sylvia (Marc Maron), en misslyckad B-filmsregissör, som försöker leda kvinnorna till kändisskap genom brottningen.
 
Serien skapare har tidigare jobbat på serien som "Nurse Jackie", "Homeland" och "Orange is the New Black" - däribland Jenji Kohan.
 
"Glow" har premiär på Netflix den 23 juni. Blir du nyfiken på att titta?
| 7 april 2017 07:00 |