Skribent

Alexander Dunerfors

12 juni 2013 | 00:30

"Ghost Recon" nästa för Michael Bay

"Transformers"-regissören står bakom Ubisofts senaste spelfilmatisering.

Det är spännande tider för gamers, när speltillverkaren Ubisoft utvecklar filmer på flera av sina stora succéer. Med en "Assassin's Creed" på väg med Michael Fassbender i huvudrollen och en "Splinter Cell" möjligen med Tom Hardy ombord, kommer nu snacket om nästa projekt: "Ghost Recon".

Michael Bay är redan inkopplad för att producera filmen. Nu pågår sökandet efter en manusförfattare, personen som kan placera in några väl valda repliker mellan det skoningslösa skjutandet och bombandet.

De Tom Clancy-inspirerade spelen, som sålt i över 24 miljoner ex världen över, följer amerikanska hightech-soldater på avancerade uppdrag.

- De här killarna tillhör ingen speciell organisation. De jobbar där amerikanska trupper inte borde vara. Det är ett litet team med starka personligheter och väldigt speciella färdigheter. De använder vapen som ingen känner till, men allt är verklighetsbaserat. Det är inte sci-fi, förklarar Ubisofts VD Jean Julien Baronnet för Variety.

Låter med andra ord som en perfekt lekplats för Bay när han är färdig med "Transformers 4". Men än har han inte bestämt sig för om han också ska regissera "Ghost Recon".

Castingen börjar redan i sommar, tycker inte ni också att Dwayne Johnson skulle passa bra?

| 12 juni 2013 00:30 |