Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

2 februari 2017 | 10:30

"Gåsmamman" påbörjar inspelningen av en tredje säsong inom kort

Säsong 2 har premiär på Kanal 5 idag och finns redan att se på C More.
Den svenska thrillerserien "Gåsmamman" har slagit streamingrekord på C More och Kanal 5, så om du är en av miljontals tittare som följer serien kommer det goda nyheter idag.  Serien påbörjar inspelningen av en tredje säsong inom kort.

Alexandra Rapaport är både exekutiv producent och huvudrollsinnehavare i dramathrillern. Hon spelar trebarnsmamman Sonja, som dras in i en kriminell situation när hon försöker beskydda sin familj.

- Vi har redan kommit långt med manusarbetet och jag kan lova att det finns mycket att se fram emot för fansen, säger Alexandra Rapaport.

Säsong 3 återser våra svenska stjärnor Allan Svensson, Morgan Alling, Anja Lundqvist, Grynet Molvig, Lisette Pagler, Shebly Niavarani, Christian Svensson, Anastasios Soulis, Tobias Zilliacus, Rakel Wärmländer, Cilla Thorell och Ulf Friberg.

De nya avsnitten kommer att spelas in i Stockholmstrakten och visas på C More hösten 2017 samt på Kanal 5 under våren 2018.

De första två säsongerna finns tillgängliga på C More och idag får den senaste säsongen premiär på Kanal 5, kl. 21.00. Du kan också se den på deras streamingtjänst Dplay.

Vad tycker du om "Gåsmamman"?
| 2 februari 2017 10:30 |