Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 juli 2019 | 16:00

"Game of Thrones"-skådis försvarar den av fansen hatade säsongen

Nikolaj Coster-Waldau: "Vafan? Vi jobbade ju så hårt."
Under helgen pågick eventet Con of Thrones, där flera av seriens gamla skådespelare medverkade i olika paneler. Huffigtonpost har sammanställt några av de uttalanden som Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister) gjorde kring den del av fansen som riktat en hel del hat mot den sista säsongen - och framför allt mot seriens båda skapare David Benioff och D.B. Weiss.
 
- Att någon ens kan tro att de två skaparna av serien inte är de mest passionerade, bästa och mest engagerande av alla, och att man ens för en sekund kan tro att de inte spenderade de senaste 10 åren av sina liv tänkandes på hur de skulle avsluta serien, är faktiskt ganska löjligt. Och ni ska veta att dem också läser kommentarerna. Och även fast ni sitter där på tu man hand och skriver "Fucking stupid writers. Assholes." Arbetade vi alla - varenda person i "Game of Thrones"-produktionen, vilket är tusentals - så hårt vi bara kunde för att göra den bästa säsongen och slutet på serien.
 
Coster-Waldau berättar också att skådespelargänget i serien har en WhatsApp-grupp som de chattat med varandra i, om bland annat fansens hårda kommentarer. Där flera tog väldigt illa upp av allt hat mot säsongen.
 
- Det var en sån konstig känsla av, "Vafan? Vi jobbade ju så hårt." Jag menar inte att någon ska tycka synd om oss alltså. Jag berättar bara hur det var att uppleva allt från vårt håll.
 
 
Nu när lite tid har passerat, tycker du att hatet som riktades mot den sista säsongen av "Game of Thrones" var lite väl hårt? Kommentera gärna nedan!
| 16 juli 2019 16:00 |