Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

22 september 2016 | 11:30

Game of Thrones letar efter "en vild krigare" till säsong 7

Kan det vara en Dothraki-ledare?
"Game of Thrones" är som bekant officiellt årets bästa dramaserie, om man frågar Emmygalan. Och alla snokande fans därute. Fansidan Watchers of the Wall avslöjar nya castingdetaljer som kastar ljus på vad vi kan få se i nästa års säsong 7.

Enligt uppgifterna efterlyser HBO just nu en "vild krigare". Han ska vara en 30-45-åring på minst 180 cm och väldigt muskulös. Helst ska han vara från Mellanöstern eller ha påbrå därifrån. Han ska medverka i flera av de nya avsnitten men bara ha några få repliker, men måste ändå vara karismatisk och skräckinjagande. Han ska antingen ha långt hår eller kunna bära peruk.Vilka slutsatser kan vi dra av beskrivningen? Det låter onekligen som en Dothraki. Sist vi såg Daenerys seglade hon med sin dothraki-armé mot Westeros. Kan denna farliga krigarfigur möjligen vara en general för soldaterna? Det låter precis som den typen av karaktär som dothraki hittills har haft respekt för och kunnat ställa sig bakom. Det är också möjligt att han har något med Dorne och sandormarna att göra, vars män också brukar passa in på den beskrivningen.

Intressant nog är inte detta det enda avslöjandet Watchers of the Wall gör. Paul Kaye verkar återvända i sin roll som Thoros of Myr i nästa säsong och ta mycket mer plats, vilket är rimligt med tanke på att The Hound precis har slagit följe med deras Brotherhood Without Banners. Men se upp, Thoros: du står på Aryas lista.

Vem tror du att den "vilda krigaren" kan vara?
| 22 september 2016 11:30 |