Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 oktober 2016 | 05:00

"Game of Thrones" lägger till två nya namn bland rollerna

Nästa säsong verkar bli fylld av nya karaktärer.
Sedan arbetet på den sjunde säsongen av "Game of Thrones" drog igång har vi uppdaterat er på nya rollsättningar och nya karaktärer hittade i casting-dokument. Då vi förmodligen får utforska nya områden på Westeros karta nästa år - alltifrån Oldtown till Khaleesis olika stopp längs vägen - ska vi nog också vänta oss många nya, hittills okända karaktärer.

Enligt Watchers on the Wall avslöjar två CV hos castingagenturen att brittiska skådespelaren Joseph Quinn ska spela "Koner" och irländska Paul Ward spelar "okänd".

Vad dessa roller innefattar är ett mysterium. Det finns ingen karaktär i något av författaren George R.R Martins originalverk vid namn Koner. Det är möjligt att dessa nya rollsättningar är del av den tidigare publicerade efterlysningen av präster, landshövdingar och krigare.

Joseph Quinn är mest känd för BBC-dramat "Dickensian" och Paul Ward har haft några små gästroller i "Vikings" och "Penny Dreadful", men om du inte är ett hängivet fan av någon av dessa serier är namnen förmodligen okända för dig. Det är värt att notera att de skådespelare som har haft störst framgång i "Game of Thrones" är just de namn som tidigare var mer eller mindre nya för publiken!

Vilken roll hade du velat spela i "Game of Thrones"?
| 11 oktober 2016 05:00 |