Film

Skribent

Mats Karlsson

31 januari 2011 | 17:48

Framtiden för "Friday the 13th" och "Terror på Elm Street"

Det har ryktats om eventuella uppföljare till "Friday the 13th" och "Terror på Elm Street" och nu klargör producenten Brad Fuller vad som händer med båda filmerna.

Allt sedan premiären av båda filmerna har det snackats om uppföljare till båda filmerna som gick upp på biograferna 2009 ("Friday the 13th") och 2010 ("Terror på Elm Street").  I maj förra året påstods det att en ny film om "Terror på Elm Street" hade fått grönt ljus, men i helgen avfärdade producenten den uppföljaren.

- När det gäller Freddy Krueger så är det inte ens något snack om att skriva ytterligare ett manus, så vitt jag vet i alla fall, skriver Brad Fuller på Twitter.

Men läget ser annorlunda ut för en uppföljare till "Friday the 13th" där Fuller säger att de vill göra en uppföljare och väntar bara på grönt ljus.

- Mark Shannon och Damian Swift har skrivit ett fantastiskt manus. Vi är redo att köra, när New Line är klara. Men än så länge har de inte gett mig klartecken, skriver Fuller.

Förutom "Friday the 13th" håller Platinum Dunes att jobba med filmversionen av brädspelet "Ouija" och en nystart av "Teenage Mutant Ninja Turtles".

| 31 januari 2011 17:48 |