Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

20 januari 2021 | 12:50

Fortsättningen på populära tv-serien "Lupin" släpps redan under 2021

Netflix har delat upp den första säsongen av den franska tv-serien "Lupin" i två delar, men det verkar lyckligtvis inte som att väntan blir allt för lång.
Vi har tidigare idag rapporterat att franska "Lupin" är en av årets mest populära tv-serier hittills hos Netflix. Enligt Netflix själva så förväntas 70 miljoner hushåll ha givit serien en chans under de första fyra veckorna sedan premiären. 
 
Seriens många fans har däremot ställt sig frågande till varför den första säsongen enbart består av fem avsnitt - och tar slut relativt tvärt. Det beror på att Netflix har valt att dela upp den första säsongen i två delar, så vi har med andra ord fortfarande fem avsnitt kvar att se fram emot.
 
Enligt Den of Geek ska Netflix nu även ha bekräftat att fortsättningen kommer att släppas redan under 2021.
 
Handlingen kretsar kring Assane Diop (Omar Sy) vars liv tog en oväntad vändning efter att hans pappa blev oskyldigt anklagad för ett brott och sedan dog. 25 år senare får vi ta del av hur Assane använder sig av boken “Arsène Lupin, Gentleman Burglar”, som han fick av sin pappa, för att hämna hans död genom att planera den perfekta kuppen. 
 
 
Det finns i nuläget ingen beställning på en andra säsong av "Lupin", men vi behöver åtminstone inte oroa oss för att de fem sista avsnitten av den första säsongen ska dröja längre än 2021.Vi kommer givetvis att skriva en ny artikel när det finns ett definitivt datum och en trailer för del 2 av den första säsongen.  
 

Läs också: Netflix har nu över 200 miljoner betalande användare

 
Har du hunnit ge den första delen av "Lupin" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 20 januari 2021 12:50 |