Film

Skribent

Alexander Dunerfors

15 mars 2019 | 08:45

Första trailern till "Once Upon a Time in Hollywood" är nära

Fansen kan vänta sig en smygtitt på Quentin Tarantinos nya redan nästa vecka.
Det är fem månader kvar till biopremiären av "Once Upon a Time in Hollywood", vilket lär bli en av årets stora filmiska höjdpunkter. Quentin Tarantino är tillbaka bakom kameran, och framför den står bland andra Brad Pitt och Leonardo DiCaprio.

Än så länge har vi bara fått en bunt med skönt 60-talsdoftande bilder att vila ögonen på, men källor påstår att en trailer är nära.

Den första trailern till "Once Upon a Time in Hollywood" kan släppas så tidigt som på måndag, skriver Trailer Track. "Måndag" är än så länge ett rykte, men trailern har bekräftats vara färdig och godkänd av censuren för biovisning. Den kommer vara 95 sekunder lång.

Tarantinos nionde långfilm utspelar sig i Los Angeles år 1969, och berättar om underhållningsbranschen, berömmelse och mord. I centrum står tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth, som försöker överleva i ett Hollywood de inte längre känner igen. Margot Robbie spelar Ricks kända granne Sharon Tate, och filmen kommer också att snudda vid Charles Manson-morden som skakade om världen samma sommar.

I den stjärntäta rollistan syns också Al Pacino, Bruce Dern, Dakota Fanning, Kurt Russell, James Marsden och Luke Perry i en av sina sista filmroller.
 
"Once Upon a Time in Hollywood" får amerikansk biopremiär 26 juli och släpps i Sverige den 9 augusti.
| 15 mars 2019 08:45 |