Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

4 november 2016 | 12:00

Första bilderna på Dolph Lundgren som skurken i "Arrow"

Är han inte stilig?
Efter fansens besvikelse efter de senaste säsongerna av "Arrow", har säsong 5 gjort ett gott försök att blåsa nytt liv i serien genom att lägga till fler skurkar. Den som kollar har redan fått se Tobias Church och Prometheus, men i nästa avsnitt är det dags att introducera en svensk skurk, nämligen Dolph Lundgren. Idag släpptes de första bilderna på hans karaktär Konstantin Kovar, tillsammans med en sammanfattning av vad vi får se i nästa avsnitt.

Är han inte stilig?

Detta händer i nästa avsnitt, "So It Begins": 

"Medan Prometheus mördar allt fler, letar Oliver (Stephen Amell) efter samband mellan offren. Felicity (Emily Bet Rickards) och Curtis (Echo Kellum) upptäcker en mystisk koppling till Olivers förflutna och hemligheten skulle kunna splittra hans nya team. Samtidigt har Thea (Willa Holland) ett ärligt samtal med Lance (Paul Blackthorne) och Felicity överväger att berätta sanningen för Malone (gästas av Tyler Ritter) om hennes arbete."

Medan vi lär oss mer om Olivers tid ihop med Bratva genom flashbacksekvenserna, kommer han att stöta på Dolph Lundgren och det verkar inte som att deras första möte slutar så väl, att döma av bilderna. Det återstår att se om Dolphs Konstantin Kovar dyker upp i nutiden också så småning om, såsom andra flashback-skurkar har gjort.

Eller kan vi hoppas på en förklarande backstory till varför svensken spelar ryss?

Vad är det bästa du har sett Dolph Lundgren i?
| 4 november 2016 12:00 |