Film

Skribent

Alexander Kardelo

28 juli 2013 | 11:01

Första bilderna från "The Starving Games"

Gissa två gånger vilken film de gör parodi på?

Jason Friedberg och Aaron Seltzer, skaparna av några av vår tids mest hatade komedier, är tillbaka. Det är inte för att "Epic Movie", eller "Meet the Spartans", eller "Disaster Movie", eller "Vampyrer suger" är några mästerverk i parodigenren: samtliga filmer snittar på 2-3 i IMDB-betyg. Men av okänd anledning har de fått tillåtelse att driva med "The Hunger Games", och nu har de första bilderna anlänt.

Maiara Walsh från "Desperate Housewives" har huvudrollen som Kantmiss, som kastas in i en dödlig tävling. På vägen blir det också skämt (nåja) kring "The Avengers", "Expendables", "Avatar"... och Angry Birds. 

Om detta trots allt kittlar din nyfikenhet, har "The Starving Games" världspremiär i höst, lagom till att konkurrera med "The Hunger Games: Catching Fire". Än har ingen svensk distributör nappat på detta guldkorn, och det är väl lika bra det.

Håll till godo med bilderna nedan:

Vad sa du, vill du se en trailer också? Okej.

Duon Friedberg och Seltzer nöjer sig inte där, just nu arbetar de också på en parodi på "Fast & Furious"-filmerna som går under namnet "Superfast!".

| 28 juli 2013 11:01 |