Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 mars 2019 | 23:15

Första bilderna från nya "Chilling Adventures of Sabrina"

"Chilling Adventures of Sabrina" är tillbaka med nya avsnitt i början av april.
Den första säsongen av "Chilling Adventures of Sabrina" släpptes i samband med Halloween ifjol och följdes därefter snabbt upp med ett julspecial-avsnitt. Redan i början av april får vi ta del av fortsättningen. Ska man vara petig är de tio nya avsnitten som släpps i april faktiskt andra halvan av den första säsongen, men den kallas lite slarvigt för säsong två.
 
Med tanke på att Netflix redan har beställt en andra tvådelad säsong, eller en säsong tre och fyra (japp, lite förvirrande) beroende på hur man ser på saken, verkar det som att "Chilling Adventures of Sabrina" har hittat en trogen publik hos Netflix. Idag släppte Netflix de fem första bilderna från del 2, tillsammans med nedan beskrivning.
 
"I del 2 utforskar Sabrina sin mörkare sida – nyfiken på att lära sig mer om sitt arv – samtidigt som hon kämpar för att behålla hennes vänskap i den dödliga världen. Sabrina är dessutom fångad i ett triangeldrama mellan trollkarlen Nicholas Scratch och den dödlige Harvey Kinkle. Under tiden fortsätter The Dark Lord, Madame Satan och översteprästen Blackwood att sprida oro både i Greendale och hos familjen Spellman. Allt står på spel – relationer, identitet och sanna avsikter – när mörka makter riskerar att ta över."
 
 
Del 2 av "Chilling Adventures of Sabrina" är tillbaka den 5 april. Vad tyckte du om den första delen - och kommer du att ge fortsättningen en chans? Kommentera gärna nedan!
| 4 mars 2019 23:15 |