Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 november 2016 | 14:00

Första bildbomben inför DC-hjältarnas crossover (plus teaser!)

28 november är det dags för "Arrow", "The Flash", "Supergirl" och "Legends of Tomorrow"-karaktärerna att mötas i ett och samma universum. Detta får vi se!
Ända sedan samtliga fyra DC-serier hamnade under samma tak hos kabelkanalen The CW har det snackats om en stor crossover där "Arrow", "The Flash", "Supergirl" och "DC's Legends of Tomorrow" slås samman över loppet av fyra avsnitt. Snart är det dags och det 100:de avsnittet av "Arrow" råkar bli ett av dem. 

Spana in det samlade gänget i de första bilderna från crossovern nedanför!

Avsnitten hämtar inspiration från en DC-crossover på 80-talet, vid namn "Invasion!". Vi får se en teknologiskt avancerad och kallt beräknande ras från en annan planet, kallade The Dominators, som har börjat lägga märke till superhjältarna på Jorden och tolkar det som ett tecken på att människan är på väg att utveckla sig själv till en genetiskt överlägsen ras. Därför bestämmer sig utomjordingarna naturligtvis för att förinta alla människor på Jorden.

- Vi använder de bästa proteserna och datoreffekterna i branschen för att få till samma kvalité som på film, vilket blir troget serietecknaren Todd McFarlenes tolkning av karaktärerna i "Invasion!", säger producenten Mark Guggenheim.



















DC-crossovern mellan de fyra serierna bjuder alltså på alla de stora karaktärerna: Stephen Amell som Oliver Queen/Green Arrow, Melissa Benoist som Kara/Supergirl, Grant Gustin som Barry Allen/The Flash, Caity Lotz som Sara Lance/White Canary, Nick Zano som Nate Heywood/Steel, Maisie Richardson- Sellers som Amaya Jiwe/Vixen, Dominic Purcell som Mick Rory/Heat Wave, Brandon Routh som Ray Palmer/Atom, David Ramsey som John Diggle, Carlos Valdes som Cisco Ramon, Emily Bett Rickards som Felicity Smoak och Katie Cassidy som Laurel Lance.

Vart och ett av de fyra avsnitten får titeln "Invasion!", som en hyllning till 80-talets DC-crossover som handlingen drar inspiration ifrån. 

Uppdatering: Allt börjar med ett avsnitt av "Supergirl" den 28 november. Här är första teasern!


Vad tycker du om en crossover mellan DC-hjälteserierna? Vilken serie är bäst?
| 11 november 2016 14:00 |