Film

Skribent

Alexander Kardelo

21 september 2020 | 17:45

"Fantastiska vidunder 3" är under inspelning

Eddie Redmayne berättar hur en filminspelning kan se ut i coronatider.
Trollkarlar kan drabbas av coronaviruset precis som vi mugglare (och Batman). När "Fantastiska vidunder 3" fortsätter sin inspelning efter ett långt uppehåll är det med masktvång och en del nya säkerhetsrutiner på plats.

Skådespelaren Eddie Redmayne, tillbaks i rollen som Newt Scamander, berättar för CinemaBlend hur en vanlig dag på jobbet kan se ut:

- Vi har börjat filma igen, sedan två veckor tillbaks. Det är intressant för det är en helt annorlunda process. Det nya normala är återkommande tester och masker. Och jag undrade faktiskt om maskerna skulle göra oss mindre kreativa. Det kanske var ignorant av mig, men jag tänkte att vi människor behöver interagera för att ge varandra glöd.

- Det glädjer mig att trots en ny process så känns det fortfarande som att det sprudlar, och att alla gör sitt absolut bästa, säger Redmayne.

Fortfarande vet vi väldigt lite om vad "Fantastiska vidunder 3" ska handla om, men rapporter säger att karaktärerna kommer spendera mer tid på magiskolan Hogwarts. Filmen får biopremiär den 12 november 2021.
| 21 september 2020 17:45 |