Film

Skribent

Mats Karlsson

23 mars 2010 | 14:56

Exklusiva biljetter till "Kick-Ass"

På måndag den 29 mars kommer det att bli en exklusiv förhandsvisning av "Kick-Ass" som MovieZine nu har fått ett begränsat antal biljetter till. En av dessa hett eftertraktade biljetter kan bli din!

Om du brinner för att bli en av de första som kommer att få se Matthew Vaughns filmatisering av Mark Millars serieroman "Kick-Ass" så får du inte missa detta gyllene tillfälle. Filmen får premiär 9 april, men redan nu på måndag 29 mars finns chansen att få se filmen hela 11 dagar innan världspremiären.

Vi kommer ge dig möjligheten att skriva upp dig för en plats på denna visning nu på torsdag i veckans utskick av MovieZines nyhetsbrev. I brevet kommer det att finnas en länk till ett formulär som man får fylla i namn, email och även motivera varför just du ska ha en plats till visningen. Denna gång är det alltså inte först till kvarn som gäller!

De personer som anstränger sig genom att klä ut sig till en superhjälte får förtur till biljetterna! Klä ut dig och ta en bild på dig själv och skicka med den när du anmäler dig.

Dessutom kommer vi ge alla prenumeranter en chans att se "Transformers: De besegrades hämnd" helt gratis via Film2Home.

Skriv upp dig för nyhetsbrevet på nedanstående länk redan idag, om du inte har gjort det.

http://www.moviezine.se/nyhetsbrev

| 23 mars 2010 14:56 |