Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

11 oktober 2016 | 00:25

"Emoji"-filmen har fått en titel och de första bilderna har släppts

Och vi har också fått veta vilka skådespelare som ska göra rösterna till Sonys kommande animerade film.
En av de på pappret sämsta idéerna som just nu håller på att bli film är onekligen filmen om Emojis. Emojis är alltså de där olika figurerna man kan utsmycka sina SMS med (ledsen gubbe, exempelvis), och det hör man ju tydligt att det döljer sig en alldeles fascinerande historia bakom dem.

Sonys animerade film har nu fått titeln "Emojimovie: Express Yourself", och en officiell synopsis har också offentliggjorts:

"Emojimovie: Express Yourself" låser upp den gömda världen inuti din smartphone. Djupt inne i meddelande-appen finns Textopolis, en sprudlande stad där alla dina favorit-emojis lever och ständigt hoppas på att få bli valda av telefonens användare. I den här världen har alla emojis bara ett ansiktsuttryck , förutom Gene, en sprudlande emoji som föddes utan filter, och som är fylld till bristningsgränsen med olika uttryck. 

Fast besluten att bli "normal" som andra emojis tar Gene hjälp av sin bästa vän, Hi-5, och den notoriskt kriminella kodknäckar-emojin Jailbreaker. Tillsammans ger de sig iväg på ett episkt "app-ventyr" genom telefonens olika appar, där var och en av dem innebär sin egen vilda och roliga värld, för att försöka hitta koden som kan fixa Gene. 

I rollerna kommer vi att få höra T.J. Miller som Gene, James Corden som Hi-5, och Ilana Glazer som Jailbreaker. För regin står "Lilo & Stitch 2: Stitch Has A Glitch"-regissören Anthony Leondis. Filmen får premiär den 11:e augusti nästa år. Här är de första bilderna:
| 11 oktober 2016 00:25 |