Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

2 november 2016 | 15:00

Eleven bekräftas få stanna kvar i "Stranger Things"

För vad vore väl serien utan henne?
Hittills har det varit oklart om Eleven kommer att vara del av berättandet när "Stranger Things" återvänder med en andra säsong nästa år, men idag bekräftar TV Line att Millie Bobby Brown kommer att fortsätta sin omåttligt populära roll. Det verkar till och med som att hon ska medverka i regelbundet genom hela säsongen.

Det står även klart att Nancys pojkvän Steven Harrick (Joe Kerry) och den försvunne Will Byer (Noah Schnapp) fortsätter i sina stora roller. Vi får också se nya tillskott, såsom en pojkflicka vid namn Max och hennes äldre styvbror Billy, som är en typisk tjejmagnet med stort ego och en aning våldsamma tendenser. Dessa ska spelas av Sadie Sink ("Unbreakable Kimmy Schmidt") och Dacre Montgomery (den röda Power Rangern i den kommande långfilmen).

För dig som helt har missat årets succé-serie, handlar "Stranger Things" om en ung pojkes försvinnande. Under sökandet dras familjen, stadens invånare och polisen in i ett mysterium kring regeringens hemliga experiment, övernaturliga fenomen och en underlig liten flicka. 

Säsong 2 kommer att innehålla 9 avsnitt, som alla utspelar sig 1984. Premiären sker på Netflix 2017.

Är du glad att höra att Eleven fortfarande är kvar i serien?
| 2 november 2016 15:00 |