Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

10 januari 2017 | 20:00

Drew Barrymore som kannibalistisk mäklare i Netflix nya "Santa Clarita Diet"

Denna absurda komediserie släpps den 3 februari. Spana in trailern här.
Vill du se yngre ut? Ha mer energi? Då har Drew Barrymore ett tips till dig: "ät vem du vill". I en trailer som först liknar vilken typisk dietreklam som helst talar hon gott om sin nyfunna diet som fått henne i form: människokött.


Exakt vad som pågår här är lite av ett mysterium då Netflix inte vill avslöja alltför mycket inför premiären, men det här är en av de där udda och därför uppseendeväckande idéerna för en tv-serie.

Drew Barrymore och Timothy Olyphant spelar den gifta mäklarparet Sheila och Joel som bor tillsammans med sin unga dotter Abby (Liv Hewson) i den småtråkiga villaförorten Santa Clarita. Men allt ändras efter att Sheila går igenom "en dramatisk förändring som leder till både död och katastrof... men på ett bra sätt", som Netflix beskriver det.

Även Barrymores fiktiva make har sin egen trailer, där han försöker vara positiv till sin frus dramatiska förändring men i själva verket verkar livrädd.


Det verkar som att den tidigare helt vanliga mäklaren Sheila har förvandlats till en kannibal - men inte vilket zombieliknande monster som helst, utan snarare än fräsch och käck förortsmamma i toppform. Det här kan bli härligt absurt och skruvat. "En serie för folk med god smak... och folk som smakar gott."

"Santa Clarita Diet" släpps på Netflix den 3 februari.

Blir du nyfiken på att se serien?
| 10 januari 2017 20:00 |