Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 juni 2018 | 23:00

Donald Glovers tokhyllade "Atlanta" är klar för en tredje säsong

Den Golden Globe och Emmy-belönade tv-serien som har beskrivits som "Twin Peaks för rappare", är givetvis klar för en tredje säsong hos FX.
Det råder ingen tvekan om att det är Donald Glovers tid att skina just nu. Bortsett från den, "av kreativa meningskiljaktigheter", nedlagda "Deadpool"-serien verkar allt gå Glovers väg.
 
Den första säsongen av "Atlanta" hyllades och belönades, med all rätt, för snart två år sedan. På grund av att han landade rollen som Lando i "Solo: A Star Wars Story" och som Simba i den kommande live action-versionen av "Lejonkungen", tog "Atlanta" ett sabbats år ifjol - men har nu under våren återigen levererat en säsong om på toppnivå.
 
Att han mitt i allt detta även fortsätter att släppa ny musik, under artistnamnet Childish Gambino, där den senaste musikvideon (som likt "Atlanta" även är regisserad av Hiro Murai) till "This Is America" hunnit visas över en kvarts miljard gånger på YouTube - på bara en dryg månad... så kommer det knappast som någon överraskning att FX vill fortsätta arbeta med Glover.
 
 
Lyckligtvis visar det sig att Glover vill fortsätta att satsa på sin tv-serie, mitt bland allt annat, kanske är det just det faktumet vi istället bör hurra över. Den tredje säsongen har en beräknad premiär redan under 2019.
 
Här i Sverige finns den första säsongen av "Atlanta" tillgänglig på "Viaplay", medan den andra fortfarande visas på FOX Sverige.
 
Har du givit "Atlanta" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 8 juni 2018 23:00 |