Film

Skribent

Viktor Eriksson

15 februari 2024 | 19:00

Dockskräckisen “M3GAN 2.0” blir kraftigt försenad

Den nya filmen uppges fortsätta utforska temat med självmedveten artificiell intelligens.
Den som väntar på att de mordiska AI-robotarna ska komma ser ut att behöva få vänta ett tag till. Blumhouse och Universal meddelar nämligen att deras kommande skräckfilm “M3GAN 2.0” kommer att försenas med ungefär fyra månader, rapporterar Collider.
 
Filmen skulle ursprungligen haft premiär den 17 januari 2025 i USA men har fått flytta på sig till den 16 maj samma år. Exakt släppdatum i Sverige är just nu okänt.
 
“M3GAN 2.0” är uppföljaren till den mycket framgångsrika skräckfilmen “M3GAN” som släpptes på bio under början av 2023 och som handlar om den AI-drivna dockan M3GAN som blir självmedveten och börjar bli fientlig mot alla som kommer mellan henne och hennes mänskliga kompanjon.
 
MovieZines recensent Andreas Samuleson hylladen den första filmen och kallade den en “välgjord, spännande och förvånansvärt tänkvärd skräckis”. Både regissören Gerard Johnstone såväl som manusförfattaren Akela Cooper från originalfilmen har anlitats för att göra uppföljaren som uppges fortsätta utforska temat med självmedveten artificiell intelligens.
 
Vad tyckte du om "M3GAN" och ser du fram emot uppföljaren? 
 
| 15 februari 2024 19:00 |