Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

29 mars 2017 | 15:20

"Dimension 404" får man bara inte missa, att döma av trailern

Det mer utflippade svaret på "Black Mirror" kommer till HBO Nordic i april.
Antologiserier är hett nu. De flesta, såsom "American Horror Story" och nya "Feud" står Ryan Murphy för, men snart kommer "Dimension 404" till HBO Nordic och den ser riktigt intressant ut. Kolla trailern nedan.


Precis som "Black Mirror" är det här en scifi-serie i antologiform om de oförutsedda komplikationer och missöden som dyker upp i takt med teknologins framsteg, men till skillnad från "Black Mirror" verkar "Dimension 404" mycket mer utflippad och galen.

Den första säsongen innehåller 6 avsnitt runt en timmes längd och vad dessa avsnitt ska innehålla är fortfarande inte avslöjat. Att döma av vad vi ser i trailern ovan verkar det dock som att en avancerad dating-app får allvarliga konsekvenser, en student försöker bevisa att en gammal tv-serie från barndomen faktiskt existerade trots att ingen annan minns den och - kanske galnast av alla - en snobbig filmkritiker är övertygad om att 3D-filmen han ska se bara är en fasad för att tillkalla ett monster som Lovecraft skulle älska från en annan dimension. Är det möjligen... dimension 404?

Serien kommer ursprungligen från Hulu men landar på HBO Nordic den 5 april.

Vad får du för intryck av "Dimension 404"?
| 29 mars 2017 15:20 |