Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 september 2020 | 11:55

Detta blir "Game of Thrones"-skaparnas nya tv-serie

David Benioff och D.B. Weiss kommer att adaptera sci-fi-böckerna i bokserien "The Three-Body Problem" hos Netflix.
TVLine rapporterar att "Game of Thrones"-skaparna, David Benioff och D.B. Weiss, kommer att adaptera den kinesiska författaren Liu Cixins hyllade sci-fi-böcker, "The Three-Body Problem", "The Dark Forest" och "Death's End" åt Netflix. Skaparna kommer både att skriva och producera den nya serien tillsammans med Alexander Woo ("True Blood").
 
- Liu Cixins trilogi är den mest ambitiösa science-fiction-serien vi har läst, som tar läsarna på en resa från 1960-talet fram till tidens slut, från livet på vår blåa planet till de avlägsna kanterna av universum. Vi ser fram emot att spendera de kommande åren av våra liv med att ta den här historien och visa upp den för tittare världen över, kommenterar Benioff och Weiss nyheten.
 
Med tanke på att många hyllade de första säsongerna av "Game of Thrones" som en av världens bästa tv-serier, så vet vi redan att Benioff och Weiss har förmågan att skapa något riktigt bra när det finns ett bra grundmaterial att luta sig tillbaka emot. De sista säsongerna av "Game of Thrones" gick om George R. R. Martins böcker och uppskattades inte riktigt lika mycket av seriens fans. Den här gången adapterar dem en bokserie som är helt färdig och kan förhoppningsvis planera för avslutningen på ett sätt som kommer tas emot bättre.
 

Läs också: HBO har börjat leta skådespelare till sin "Game of Thrones"-prequel

 
Är du sugen på att se vad "Game of Thrones"-skaparna kan hitta på med sin kommande sci-fi-serie? Kommentera gärna nedan!
| 2 september 2020 11:55 |