Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

12 januari 2017 | 13:00

Det verkar bli en femte säsong av "Arrested Development", trots allt

"Vi är nära nu", säger producenten, efter att i åratal försökt få ihop schemat med skådespelarna.
Det har länge varit snack om huruvida en femte säsong av komediserien "Arrested Development" kommer att bli av eller inte, men nu vågar producenten nästan lova att den kommer. Problemet har hela tiden varit att få ihop det med skådespelarnas schema då de har börjat få alltfler större rollerbjudanden från annat håll.

- Vi är nära nu. Jag tror att vi har hittat en struktur som möjliggör det för skådespelarna att medverka i filmer och annat samtidigt. Så vi är väldigt nära nu, förmodligen bara några veckor ifrån, på sin höjd, kommenterade producenten Brian Grazer vid pressmötet TCA.

Han avslöjade inget om handlingen i de kommande avsnitten, men i en intervju för ett år sedan beskrev han den som ett mordmysterium kring en seriemördare, i stil med "Making a Murderer".

Sedan dess har manuset skrivits om många gånger, men med tanke på vad som hände i säsong 4 bör handlingen kännas väldigt relevant i samband med Trumps seger i det amerikanska presidentvalet. Bluth-familjen i "Arrested Development" försökte driva igenom att USa borde bygga en mur för att hålla borta mexikanerna och Lindsay Bluths politiska tal om saken fick så mycket stöd från åhörarna att hon beslutade att ställa kandidera för republikanerna.

Vill du se en femte säsong av "Arrested Development"?
| 12 januari 2017 13:00 |