Film

Skribent

Alexander Dunerfors

16 juli 2013 | 11:01

Den nya Bondfilmen kan heta...

Brittiska tidningar avslöjar "Devil May Care" som den officiella titeln för James Bonds 24:e film.

Det står nu klart att Sam Mendes regisserar sin andra Bondfilm efter den stora framgången med "Skyfall" i höstas. Daniel Craig är tillbaka i rollen som 007 en fjärde gång, och det verkar som att vi har fått en titel på filmen, som hittills gått under arbetsnamnet "Bond 24".

The Sun skriver att "Devil May Care" har valts som den officiella titeln (även om MGM ännu inte har bekräftat den uppgiften).

Bondfantaster känner igen det som namnet på Sebastian Faulks roman - utgiven på svenska som "I djävulens tjänst" - där agenten jagar den galne kemisten Dr. Julius Gorner som försöker kontrollera Storbritannien. Men som vanligt är det inte säkert om bokförlagan kommer följas till punkt och pricka, många av de senare årens Bondfilmer har varit originella historier som lånat drag av 007-böckerna.

En som rimligtvis borde veta handlingen är John Logan, manusförfattaren till "Skyfall", som också skriver på den kommande filmen.

Penelope Cruz är sen tidigare ryktad att ta en roll i filmen, som får sin premiär den 23 oktober 2015.

Vad tycker du om "Devil May Care" som titel? Har du läst Faulks roman och hur passar den som filmmanus? Kommentera nedan.

| 16 juli 2013 11:01 |