Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

24 november 2016 | 09:00

DC-hjältarna går ihop mot alieninvasion i nästa veckas crossover

På måndag börjar crossover-veckan mellan "Supergirl", "The Flash", "Arrow" och "Legends of Tomorrow". Läs beskrivningarna redan nu och se en förlängd trailer!
Kabelkanalen The CW har släppt en utökad  trailer inför nästa veckas crossover-fest, där var och en av DC:s superhjälte-serier kommer att sända ett avsnitt där karaktärer från de olika serierna dyker upp i varandras serier för att bekämpa en alieninvasion. Nedanför trailer-klippet kan du redan nu läsa sammanfattningen av vad varje crossover-avsnitt ska handla om!


Först ut är en crossover från "Supergirl", som sänds på måndag 28 november. Avsnittet heter "Medusa":

"Eliza kommer för att fira Thanksgiving ihop med sina döttrar. Alex beslutar sig för att det är dags att komma ut inför sin mamma, Kara reagerar med chock när Eliza talar om att Mon-El är intresserad av henne och Winn och James överväger att berätta sanningen om The Guardian till Kara. Samtidigt sprider CADMUS ett virus som tar död på alla aliens i närheten vilket får Kara att gå ihop med en oväntat allierad: Lena Luthor. Den första crossovern sker i detta avsnitt då Barry Allen och Cisco Ramon behöver Karas hjälp att slåss mot en alieninvasion i deras universum."

Redan nästa dag kommer en crossover från "The Flash" kallad "Invasion!":

"När Dominator-utomjordingarna attackerar Central City springer Barry över till Star City för att be Arrow om hjälp att stoppa dem. När de inser att hotet är för stort för dem att hantera själva, rekryterar de Legends of Tomorrow och Barry och Cisco söker upp deras hemliga vapen: Supergirl. Tillsammans gör de upp en plan för hur de ska anfalla, men efter att en nyhet om Flashpoint uppdagras vet ingen vem de kan lita på längre. Under tiden vill Wally också hjälpa till i kriget men Iris tycker inte att han är redo än."

"Arrows" avsnitt med samma namn, "Invasion!", sänds på onsdagen:

"Oliver vaknar upp till ett liv där han aldrig kom med på The Queens Gambit. Robert och Moira Queen är vid liv och mår bra. Laurel är hans älskade fästmö och deras bröllop närmar sig. Allt verkar strålande, men Oliver börjar upptäcka små fel som får honom att ifrågasätta denna nya verklighet. Samtidigt tar Felicity och rekryterna sig an ett nytt hot med hjälp från Flash och Supergirl."

Crossover-veckan avslutas med en tredje "Invasion!" från "Legends of Tomorrow" på torsdagen:

"Efter att The Dominators har börjat ta över världen måste Legenderna samarbeta med Flash, Supergirl och Arrow för att stoppa dem. Under tiden listar Stein ut hur de kan förgöra alieninvasionen, men hindras av den avvikelse han skapade år 1987."

Vilken av de fyra DC-hjälteserierna är intressantast?
| 24 november 2016 09:00 |