Spel

Skribent

Anders Eklöf

9 december 2022 | 20:00

Chuck Norris och Danny Glover är med i spelet "Crime Boss: Rockay City"

Spelet "Crime Boss: Rockay City" bjuder på en rollista som för tankarna till "The Expendables"-filmerna.
Under spelbranschens motsvarighet till Oscarsgalan, The Game Awards, visades spelet "Crime Boss: Rockay City" upp för första gången - som har en riktigt stjärnspäckad rollista.
 
Spelet är en förstapersonsskjutare för två selare av Ingame Studios och 505 Games, där det gäller att bygga ihop ett gäng och utföra stora rån och liknande brott i 90-talets Florida.
 
Det unika med spelet är att en hel del stora 90-talsskådisar medverkar, som Michael Madsen ("Reservoir Dogs") i huvudrollen som Travis Baker, rapparen Vanilla Ice, Danny Trejo ("Machete), Kim Basinger ("L.A. Confidential"), Michael Rooker ("Guardians of the Galaxy"), Danny Glover ("Dödligt vapen"), Damion Poiter ("Payday 2") och inte minst legendaren Chuck Norris ("Walker, Texas Ranger").
 
Visst låter det som rena rama "The Expendables" i spelform? Här är en trailer.
 
 
 
- Den stora mängden talang som är involverad både framför kameran och bakom utvecklingen av "Crime Boss" är oerhört spännande för 505 att vara en del av. Vi är glada över att ge detta verkligt exceptionella organiserade brottsspel till spelare över hela världen, säger Neil Ralley, chef för 505 Games i ett pressmeddelande.
 
Det här är långt ifrån första gången som Michael Madsen medverkar i ett spel, då han setts i titlar som "Grand Theft Auto III", "Yakuza"-spelen, "Dishonored", The Walking Dead" och "True Crime: Streets of LA".
 
"Crime Boss: Rockay City" släpps till PC och Playstation 5 den 28 mars 2023.
 
Vad tror du om "Crime Boss: Rockay City"?
| 9 december 2022 20:00 |