Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 april 2019 | 21:00

Burtons "Beetlejuice"-uppföljare verkar död och begraven

Tim Burton är tveksam till om det någonsin blir en "Beetlejuice 2".
Tim Burtons fantasirika skräckkomedi "Beetlejuice" från 1988 är en av våra favoritfilmer från regissörens guldera. Sedan åtminstone åtta år har det snackats om en möjlig uppföljare eller reboot, men den planen verkar numera skrotad.

USA Today frågade Burton under "Dumbo"-premiären vad som händer med filmen: "Ingenting, ingenting" svarade han. På frågan om den någonsin kommer bli av kommenterade Burton: "Jag vet inte. Jag tvivlar på det."

Dessutom bekräftar Warner Bros också att "projektet inte är under aktiv utveckling". En del 80-talsklassiker får helt enkelt vila i frid, och det kanske vi ska vara glada för.
 
 
Alec Baldwin och Geena Davis spelade ett par som nyligen hade dött, och som försökte skrämma bort den nya familjen som flyttat in i deras hus. Michael Keaton slog igenom i rollen som den excentriske demonen Betelgeuse, och Winona Ryder spelade tonårsdottern i familjen.

Fans som inte får nog av Burtons mörka fantasivärldar kan iallafall se fram emot en musikalproduktion baserad på "Beetlejuice", som öppnar på Broadway om bara några veckor.
| 6 april 2019 21:00 |