Film

Skribent

Viktor Eriksson

27 februari 2024 | 18:00

Brie Larson vägrar svara på frågor om Captain Marvels framtid

“Jag har inget att säga om det.”
Det gick inte så bra för den senaste Captain Marvel-filmen, “The Marvels”, på bio. Filmen som hade en budget på hela 274,8 miljoner dollar lyckades bara dra in 206,1 miljoner dollar. Detta kan också jämföras med föregångaren “Captain Marvel” som drog in hela 1,13 miljarder dollar.
 
Just nu är det därför okänt vad som väntar i framtiden för karaktären Captain Marvel. I samband med SAG Awards fick Extra TV en intervju Brie Larson, som spelar Captain Marvel, men skådespelerskan ville inte svara på några frågor om det.
 
“Kan du berätta lite om Marvel och vad som väntar för dig i ditt nästa Marvel-projekt?” frågade reportern Terry Seymour, varpå Brie Larson svarade kort:
 
– Jag har inget att säga om det.
 
Att "The Marvels" inte gick bättre på bio har spårats till flera olika anledningar. Bland annat en mättnad på superhjältefilmer, en kvalitativ nedgång för Marvel-filmer, att intresset spätts ut av för många tv-serier på Disney+ och att stora skådespelare som Brie Larson inte kunde marknadsföra filmen som vanligt på grund av skådespelarstrejken i Hollywood.
 
Du kan se hela intervjun med Brie Larson i klippet nedan.
 
| 27 februari 2024 18:00 |