Film

Skribent

Alexander Kardelo

15 oktober 2020 | 17:30

Bond-producenten: Craigs ersättare är inte vald än

Därför dröjer det länge innan näste James Bond-skådis blir officiell.
Tom Hardy, Idris Elba, Richard Madden eller Tom Hiddleston? Rykteskvarnen har snurrat på full fart sedan Daniel Craig först antydde att han skulle lägga 007-smokingen på hyllan. Vem står på tur för att ta över den ikoniska rollen?

Men oavsett vad rubriker och bettingbolag säger, så kan vi lugna oss med att James Bonds ersättare ännu inte är vald. Och det kommer antagligen inte att ske förrän långt efter premiären av "No Time to Die" i april nästa år. Det bekräftar filmseriens producent för Total Film:

- Jag säger alltid: man kan bara vara kär i en person åt gången. När den här filmen har kommit ut, och lite tid har passerat, då börjar vi tänka på framtiden. Men just nu kan vi inte tänka på någon annan än Daniel, säger Barbara Broccoli.
 
 
Planen är iallafall att hitta på något helt nytt med de kommande filmerna, precis som Daniel Craig rebootade Bond med ny energi i "Casino Royale" år 2006.

- Det måste tänkas om helt, på samma sätt som varje ny skådespelare har gjort rollen till sin egen. Det är vad som gör denna franchise så spännande och kul. Karaktären utvecklas. Till slut kommer vi att hitta rätt person.

- Han behöver inte vara en vit man, tillägger Broccoli samtidigt hon verkar avfärda ryktet om att Lashana Lynch ska ta över som ny 007.

- Vi borde skapa roller för kvinnor, inte bara göra om en man till kvinna.
| 15 oktober 2020 17:30 |