Spel

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

14 november 2016 | 10:15

Bli först med att hitta det hemliga påskägget i "Pokémon GO"

Är den andra generationen av Pokémon här nu? Eller är det Ditto som gömmer sig i påskägget?
Visste du att du har möjlighet att hitta ett påskägg i "Pokémon GO"? Det säger nämligen spelutvecklaren Niantics VD John Hanke idag. 

- Det kommer alltid att finnas hemligheter i spelet som ingen har hittat, säger Hanke till GamesRadar. 

- Det finns ett påskägg ute nu som väntar på att bli upptäckt och företaget vill se hur spelarna hittar det under de närmaste veckorna som följer.

Spekulationerna över vad detta påskägg kan vara går naturligtvis vilda bland världens alla ivriga Pokémontränare. Kan det vara så att Niantic äntligen har lagt till den andra generationen av Pokémon, som folk har väntat på så länge? Eller Ditto?

Andra generationen av Pokémon verkar vara nära

Det finns anledning att hoppas. Enligt sajten The Silph Road innehåller den senaste uppdateringen av appen nämligen kodningar för 100 nya Pokémon: alla från Chikorita till Celebi i ordningen (#152 till #251). Man har dock inte hittat några tillhörande attacker till dessa, men spelare ser detta som ett tecken på att den andra generationen av Pokémon släpps in nästa stora uppdatering, utrustade emd attacker.

Är Ditto påskägget?

Man har dock hittat kodningen för attacken "Transform", som i tidigare spel bara har kunnat användas av Ditto. Även animationen har upptäckts. Detta har naturligtvis lett till att många spekulerar i att Ditto kan vara påskägget innan generation 2 kommer ut, eftersom den tillhör generation 1 men hittills inte har funnits tillgänglig i spelet.

Tyvärr har inga kodningar hittats för Legendary Pokémon, men så ska de ju också vara ovanliga.

- Jag ger inga ledtrådar, säger Hanke.

Tills vidare får spelare lyfta på varenda sten i hopp om att bli först med att avslöja hemligheten, eller vänta på att någon annan kan berätta hur man hittar påskägget i "Pokémon GO".

Kommer det här att få dig att spela mer?
| 14 november 2016 10:15 |