Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

23 november 2016 | 10:30

Bildbomb från "The Vampire Diaries" visar upp nästa avsnitt och handling

Arcadius är på väg tillbaka från de döda i Mystic Falls.
En helt ny bildbomd från "The Vampire Diaries" idag visar att Arcadias gör debut i serien i nästa avsnitt som sänds den 2 december. Cade, som han kallas av Alarics och Carolines tvillingar, kommer till staden Mystic Falls som seriens nästa onding. Han introducerades i avsnitt 4 och är tillbaka från de döda för att skapa helvetet på Jorden.

Du hittar samtliga bilder här, men spana in några här nedanför:









Förutom det publicerar kanalen The CW en kortfattad beskrivning av allt som vi får se i det kommande avsnittet. Läs om du inte är orolig för spoilers!

"Carolines barn är offren i The Sirens senaste plan och hon måste ta till drastiska åtgärdar för att skydda sin familj. Det blir en kamp mot klockan och Stefan lovar att göra allt han kan för att rädda tvillingarna, medan Alaric och Caroline börjar bråka så till den gräns att de tvingas inse den hårda verkligheten för hur framtiden för deras förhållande ser ut. Samtidigt upptäcker Enzo att han inte klarar av att bemöta Sybils senaste drag, vilket får Stefan att leta i sitt undermedvetna där han sätter igång en dominoeffekt som leder till ett livsförändrande beslut."

Vad tycker du om säsong 8 av "The Vampire Diaries" hittills?
| 23 november 2016 10:30 |