Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 maj 2019 | 19:30

Arnold Schwarzenegger blir superhjälte i ny tv-serie för barn

"Stan Lee's Superhero Kindergarten" ska introducera superhjältar för förskolebarn världen över - med Schwarzenegger i huvudrollen som Arnold Armstrong.
Variety rapporterar att "Stan Lee's Superhero Kindergarten" var ett av de sista projekten som Stan Lee skapade innan sin död - och var alltid tänkt att låta Schwarzenegger (som även är exekutiv producent) låna ut sin röst till huvudkaraktären.
 
- Stan Lee's "Superhero Kindergarten" har inte bara komedi och action, utan det finns också många nyttiga lärdomar längs med vägen. För egen del är jag särskilt stolt över att jag inte bara kommer att lära barn att använda sina superkrafter, utan att jag också får lära ut vikten av god hälsa, träning och kost.
 
Seriens premiss verkar vara något i stil med en tecknad version av "Dagissnuten", fast med barn som utvecklat typiska Stan Lee-superkrafter: 
 
"Arnold Armstrong var en vanlig gyminstruktör innan han plötsligt fick superkrafter och blev Captain Courage - en av jordens främsta beskyddare. Men efter ett ha slagits mot och slutligen besegrat sin nemesis, Dr. Superior, hade han tömt alla sina superkrafter. Efter en stor explosion började partiklar med super-energi regna ned över världen och snart började massa barn utveckla olika superkrafter. Arnold Armstrong är nu deras dagisfröken, och försöker i hemlighet träna nästa generation av superhjältar."
 
 
Det lovas också att det kommer att finnas saker som även kan roa de vuxna föräldrarna som kommer att titta på serien tillsammans med sina barn. Stan Lee kommer, som i så många andra av hans tidigare projekt, att göra cameos i varje avsnitt. Det framgår däremot inte om han hade hunnit spela in några repliker innan sin död, eller om han enbart kommer att bli en tecknad del av serien.
 
Tror du att dagisbarnen (och deras föräldrar) kommer att uppskatta Schwarzeneggers tv-serie? Kommentera gärna nedan!
| 29 maj 2019 19:30 |