Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 oktober 2018 | 11:35

Arbetet med "Timeless"-avslutningen är officiellt igång

Få serier har visat sig vara så svåra som "Timeless" att lägga ned, efter två försök kommer serien nämligen tillbaka en tredje (och sista) gång.
Det är få serier som lyckas vara lika allmänbildande och samtidigt underhållande som "Timeless". Tyvärr blev serien aldrig den succé som NBC hade hoppats på. Något som delvis kan förklaras med att den i USA har sänts efter klockan 22.00, trots att det är en perfekt serie för familjer att se tillsammans.
 
När tittarna uteblev, men de (för reklamfinansierad tv) stora produktionskostnaderna synonyma med historiska (action)kostymdraman kvarstod, var det inte så förvånande att serien lades ned redan efter sin första säsong. Några dagar senare ändrade sig NBC plötsligt och gav serien en andra säsong ändå - med hopp om att fler skulle ge "Timeless" en chans.
 
Ännu en gång slutade det med att serien lades ned, med en gigantisk cliffhanger i slutet. Efter några månaders klagomål från seriens många hängivna fans är "Timeless" snart tillbaka en tredje gång. Denna gången kommer dock garanterat bli den sista, eftersom vi den här gången enbart kommer att få två finalavsnitt som ska knyta ihop hela serien.
 
 
Produktionen är officiellt igång och gänget är nu samlat för att gå igenom manuset inför avslutningen (tredje gången gillt). Med en planerad release någon gång under slutet av 2018/början av 2019.
 
De två första säsongerna hittar du på Viaplay. Har du givit "Timeless" en chans ännu? Ser du fram emot finalen? Kommentera gärna nedan!
| 21 oktober 2018 11:35 |