Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

29 november 2016 | 12:00

Är du redo att se de första bilderna från "Game of Thrones" sjunde säsong?

HBO tv-sände en kort teaser och här är vad vi kan utläsa av bilderna.
De allra första bilderna från nästa års "Game of Thrones" har släppts genom en kort trailer från HBO. Klippet har inte officiellt laddats upp än, men ska ha sänts i kabel-tv efter det senaste "Westworld"-avsnittet. Lugn bara, dessa tre bilder är allt som trailern avslöjar i vilket fall. Tittare som råkade titta under sändningen har fotat av sina skärmar och delat genom Watchers of the Wall.

Large 55a7423e4e28c6eacbd6f2a67aa35b1b jonsnow7

Den första bilden föreställer Jon Snow med sitt sedvanliga bekymrade ansiktsuttryck. Det finns verkligen inga ledtrådar att hämta här, men en populär teori är att Sansa Stark kommer att konfrontera Jon för att stjäla den maktposition som hon har rätten att ärva. Kanske detta är hans reaktion på det?

Large 55a7423e4e28c6eacbd6f2a67aa35b1b sansa7

I nästa bild ser vi Sansa i Guard's Wood vid Winterfell. Då hon går dit ofta för att få vara ifred är det även här svårt att gissa sig till vad som kommer att hända med Sansa i säsong 7.



Slutligen ser vi Arya Stark med sitt bästa Jon Snow-uttryck. Hon har sitt svärd Needle med sig och ser ut att bära något som liknar The Night's Watchs kläder. Många tror att hon rider dit för att söka upp Jon, men nyheten om att han inte längre är där borde nå henne innan hon kommer fram. Vi får se varför hon bär den här pälsen.

Det är ett gott tecken att HBO är så tidigt ute med en teaser-trailer. Kanske kommer vi inte behöva vänta ända till sommaren på säsong 7.

Hur tolkar du bilderna?
| 29 november 2016 12:00 |