Skribent

MovieZine

2 februari 2024 | 02:01

Filmvärlden 2024: Vad har vi att vänta oss? (ANNONS)

År 2024 har just inletts. Vi filmälskare lämnar ett händelserikt 2023 bakom oss och väntar med spänning på vad komma skall.
(Artikeln är en annons från Madeye Digital, 18+)
 
Filmvärlden är en värld som gång på gång fortsätter att förbrylla oss med sina filmrullar - allt från spännande thrillers till välgörande romcoms. Filmskapare och etablerade regissörer kommer återigen att återvända med så stora projekt att vi knappt kan bärga oss. Vi hoppas och tror att 2024 kommer att bli ett år för alla oss som älskar film, så låt oss ta en närmare titt på några av de mest efterlängtade filmerna att lanseras under året är.
 
Filmnyheter för 2024
Glöm att läsa böcker, spela spel eller gå till gymmet, för när dessa filmer går live i Sverige kommer biograferna att vara fullsatta. Läs vidare för att se vilka filmnyheter vi kan förvänta oss.
 
The Book of Clarence
En mörk komedi med biblisk inspiration kommer att nå våra biosalonger inom kort. I denna film med vanvördig humor får vi se hur Clarence (LaKeith Stanfield) tar sig an en utmaning i rättfärdighetens väg där han ska efterlikna Jesus Kristus.
 
Bob Marley: One Love
Den ikoniska reggae-artisten Bob Marley händelserika och spännande liv ska givetvis komma fram för hela världen, åtminstone i filmen Bob Marley: One Love. Filmen har producerats tillsammans med familjen Marley och vi kommer att få ta del av allting från hans långvariga förespråkande för fred, samt hans minst sagt produktiva musikkarriär, som tyvärr avslutades alldeles för tidigt redan 1981.
 
Dune: Part Two
Om en film blev känd under 2021 måste vi ändå säga att det var Dune. Alla Dune-älskare kommer att räkna ner dagarna till 28 februari, eftersom Dune Part Two har världspremiär den dagen. Givetvis får vi se Timothée Chalamet återvända som Paul Atreides där han tillsammans med kärleksintresset Chani förhoppningsvis lyckas bringa fred på planetet Arrakis.
 
Spaceman
Även i början på mars kommer vi att få se ikoniska Adam Sandler inta filmduken, men denna gång i rollen som astronaut. Filmen produceras av Netflix och vi kommer att få se Sandler bygga upp en minst sagt oväntad vänskap.
 
The Fall Guy
Under våren 2024, närmare bestämt den 26 april, kommer vi att kunna se filmen The Fall Guy. Filmen är storbildsanpassning av serien med samma namn som sändes under 1980-talet. I filmen kommer vi att få se Ryan Gosling inta rollen som Colt Seavers där han, som för övrigt är stuntman, får jobb på en produktion där en gammal ex-flamma regisserar.
 
Mickey 17
Senare i år kommer vi att se skådespelaren Robert Pattinson som huvudrollen i science fiction-thrillern Mickey 17. Pattinson intar rollen som en rymdresenär där han är tvungen att ge sig ut på ett dödligt uppdrag med målet att kolonisera Niflheim.
 
Som vi tydligt kan se har vi definitivt ett spännande filmår framför oss, med titlar som kommer att passa allt och alla. Vi kommer att få se allting från romantik och komedi till sci-fi och spänning.
 
Artikeln är en annons från Madeye Digital.
| 2 februari 2024 02:01 |