Film

Skribent

MovieZine

27 november 2019 | 15:30

Ana de Armas som stökig Bondbrud i "No Time to Die"

"Knives Out"-aktuella skådespelerskan möter 007 i "No Time to Die". Nu vet vi mer om hennes roll.
Ana de Armas och Daniel Craig är båda bioaktuella i veckan i Rian Johnsons mordmysterium "Knives Out". Hon spelar hushållerska åt en snorrik familj, oh han detektiven som kallas in när ett mord har begåtts.

Redan i vår möts de på nytt på vita duken, i Bondfilmen "No Time to Die". De Armas har rollen som Paloma, och hittills har ytterst lite sagts om hennes rollfigur. Skådespelerskan berättar själv i en intervju med LA Times:

- Jag skulle inte kalla henne ordinär, för när hon behöver göra sitt jobb så gör hon det. Men hon har brister. Hon säger vad hon känner, hon är nervös, hon är rädd. Det är mänskligt, säger Ana De Armas.

- Och när jag läste det tänkte jag: "Åh, vänta, jag kan vara en Bondbrud. Jag är stökig precis som hon." Det kändes så lockande, förutom vad hon faktiskt gör i filmen, och det är ännu ett steg mot att ge kvinnor mer makt och en starkare position i de här filmerna.
 
 
Cary Fukunaga regisserar den 25:e Bondfilmen, där också Lea Seydoux, Naomie Harris och Lashana Lynch ("Captain Marvel") medverkar. Dessutom får vi se "Bohemian Rhapsodys" Rami Malek som skurk och David Dencik i en mindre roll.

"No Time to Die" släpps på bio i april.
| 27 november 2019 15:30 |