Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

26 januari 2024 | 22:30

Amazon fegar ur: Zöe Kravitz regidebut ”Pussy Island” tvingas byta titel inför biopremiären

Den nya titeln klingar helt annorlunda.
"Pussy Island" var den ursprungliga titeln på Zöe Kravitz regidebut som får premiär den 23 augusti. Filmen har nu - av oklara skäl - fått den nya tama titeln "Blink Twice". Skådespelerskan står även som producent och medförfattare på projektet som har sitt hem hos Amazon. 
 
"Blink Twice" beskrivs som ett skräckdrama som följer tech-milljardären Slater King (Channing Tatum) som bjuder med servitören Frida (Naomi Ackie) på en drömsemester till hans privata ö. Vad han inte vet är att hon haft ögonen på honom ett tag och att det går precis enligt hennes planer. Väl på plats börjar konstiga saker hända och trots härligt ö-liv och spännande fester förvandlas vistelsen till något mer onskefullt... Frida misstänker att det är något fel med stället, och hon behöver ta reda på sanningen om hon vill överleva. 
 
Haley Joel Osment ("Sjätte Sinnet"), Christian Slater ("Broken Arrow") och Simon Rex ("Scary Movie 3") medverkar också i filmen som får premiär den 23 augusti i USA. Svensk premiär är ännu inte satt. 
 
Varför tror du filmens titel byttes? Kommentera nedan. 
| 26 januari 2024 22:30 |