Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 mars 2021 | 09:00

"Ally McBeal" kan bli nästa tv-serie att få en fortsättning

Den populära advokat-serien kan vara påväg tillbaka, med Calista Flockhart tillbaka i huvudrollen.
Deadline rapporterar att 20th Television (gamla Fox innan Disney-köpet) undersöker möjligheterna för en möjlig fortsättning av "Ally McBeal". Serien skapades av David E. Kelley, som på senare år haft stora framgångar med sina tyngre dramaproduktioner i stil med "Big Little Lies" och "The Undoing". Det verkar dock inte som att Kelley kommer att vara involverad som manusförfattare den här vändan, utan sannolikt enbart som producent.
 
Serien följde advokaten Ally Mcbeal (Calista Flockhart) på en advokatbyrå i Boston, arbetandes tillsammans med sitt ex och hans fru. Tv-serien fick fem säsonger mellan 1997-2002 och lyckades under den tiden knipa två Golden Globe-vinster och en Emmy-vinst i kategorierna för bästa komediserie.
 
Flockhart ska ha blivit kontaktad om möjligheten att återvända till rollen, men projektet ska fortfarande vara i ett så pass tidigt skede att man inte har inlett några officiella förhandlingar med henne ännu. Det återstår med andra ord att se huruvida tv-serien kommer att få nytt liv igen eller inte. 
 

Läs också: Nu finns "The Mighty Ducks"-serien på Disney+

 
Kommer du ihåg "Ally McBeal" från när serien gick på tv för 20 år sedan? Hade du velat se en fortsättning? Kommentera gärna nedan!
| 27 mars 2021 09:00 |