Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 mars 2021 | 09:35

Streamingtips: Nu finns "The Mighty Ducks"-serien på Disney+

En perfekt kombination av nostalgi för oss äldre och nyttiga men underhållande lärdomar för de yngre, första avsnittet av "The Mighty Ducks"-serien är här!
Emilio Estevez underhöll många familjer med sin roll som "The Mighty Ducks"-tränaren Gordon Bombay i tre långfilmer under den första halvan av 90-talet. Nu är han tillbaka i samma roll, 25 år senare.
 
Den här gången följer handlingen däremot ett nytt lag av underskattade talanger. I det första avsnittet får vi följa Evan som petas ur elite-laget "The Mighty Ducks" och får höra att han inte borde bry sig om hockey längre, eftersom han är för liten och om han inte är en grym talang vid sin ålder så kan man lika gärna ge upp. En inställning som hans mamma (Lauren Graham) inte köper, vilket är varför hon bestämmer sig för att skapa ett eget lag - med andra underskattade "don't bothers".
 
Efter att ha fått ta del av de tre första avsnitten inför premiären så kan jag definitivt intyga att det här är en serie som har lyckats hitta samma känsla som i filmerna från 90-talet. Den perfekta underhållningen för barnfamiljer som vill hitta något att titta på tillsammans.
 
 
Prenumerera på Disney+ för 89 kr i månaden där du kan streama "The Mighty Ducks: Game Changers" och alla gamla "The Mighty Ducks"-filmer från 90-talet.
 
Det första avsnittet av "The Mighty Ducks: Game Changers" får premiär den 26 mars på Disney+. Därefter kommer nya avsnitt att släppas varje fredag, den första säsongen kommer att bestå av totalt tio avsnitt.
| 26 mars 2021 09:35 |